+36 70 946 55 91 info@drfabiangergo.hu

Fogfehérítés

Fogfehérítés előtt

Fontos megjegyeznünk, hogy minden fogfehérítés előtt professzionális szájhigiénés kezelés és polírozás szükséges a beavatkozás előkészítéséhez.

A fogfehérítés fogorvosi felügyelet mellett ajánlott beavatkozás. Kétféle módszer létezik. A rendelői és az otthoni fogfehérítés.

Rendelői fogfehérítés

A beavatkozást rendelőnkben végezzük fogfehérítő anyaggal, mely speciális fehérítő lámpával fejti ki hatását a fogakon. A beavatkozás körülbelül 1 órát vesz igénybe, a kezelést dentálhigiénikus, vagy fogorvos felügyeli. Előnye, hogy az eredmény azonnali, tartóssága 1-1,5 év, de nagyban függ kávé, tea, különböző színes italok (kóla, bor, Jägermeister) fogyasztásától, dohányzástól, fogkőképződéstől, illetve a páciens szájápolási szokásaitól.

Hátránya, hogy a beavatkozás után a fogak pár napig akár extrém mértékben érzékenyek lehetnek.

Otthoni fogfehérítés

Rendelőnkben egyénileg elkészített fogfehérítő sínt és egy fogfehérítő csomagot adunk át páciensünknek.
A beavatkozás fogorvosi felügyelet mellett ellenőrzött, kontrollált. Az otthoni fogfehérítéssel akár 1 héten belül több árnyalatnyi különbséget érhetünk el. A csomag tartalmazza a fogfehérítő fecskendőket, melyek akár 1-1,5 évig elegendőek lehetnek számunkra a kívánt fogszín eléréséhez és fenntartásához. A beavatkozás teljes mértékben biztonságos, rendelőnkben professzionális, prémium fogfehérítő anyagokat
használunk, melynek alkalmazása teljesen fájdalommentes, a rendelői fogfehérítéssel ellentétben ezzel a módszerrel elkerülhető a beavatkozás utáni érzékenység!

Saját tapasztalataink alapján pácienseinknek ezt a módszert ajánljuk a legtöbb esetben megbízhatósága és
kiváló eredménye miatt.

Fogfehérítés után

A fogfehérítést követően fontos betartanunk pár szabályt, hogy az eredmény tartós legyen,
tájékoztatónkat a dokumentumtárban megtekintheti.